>bentino concepts

<creative></solutions>

assorted label bottle lot

Diensten en producten

Als freelancer biedt ik verschillende diensten en daaruit voortvloeiende producten aan. Alles biedt ik aan vanuit mijn filosofie dat marketing een geheel moet zijn, en geen losse onderdelen. Een holistische kijk op marketing, zo je wilt.

Gelijk aan de slag? Bekijk de pakketten!

Webdesign

In WordPress bied ik een praktische invulling voor 90% van alle vragen naar webpresence. Daarom bouw ik economisch een gloednieuwe website in WordPress door jou bij te houden na oplevering.

Social Media

Contact houden met jouw doelgroep is anno 2021 makkelijker dan ooit. Social media als Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, TokTok en LinkedIn geven jou direct toegang tot jouw klanten.

E-mail marketing

Efficient inzetten van e-mail marketing kan makkelijk zijn, maar denk wel aan de wet- en regelgeving. Ik help je met de juiste kanalen en zorg ervoor dat het 100% AVG proof is.

DTP

Drukwerk. Het ondergeschoven kindje van de marketing. Met veel plezier zorg ik in samenwerking met de beste DTP’ers van het land voor het beste drukwerk en publicatie materiaal.

Projectmanagement

Groot marketingproject of -evenement? Ik help je het in goede banen te leiden. Met mijn inhoudelijke kennis van zaken en ervaring bij grotere projecten maak ik jouw project een succes.

Deze website maakt gebruik van cookies  Cookies uitzetten