>bentino concepts

<creative></solutions>

two human hands painting

Partners en Materiaal

Partners

Studio Joey

Studio Joey is het DTP bureau van Dennis Meerhof. Dennis specialiseert zich voornamelijk in verpakkingen (3D) en drukwerk.

Door de jaren heen heeft Dennis mij laten zien bij de beste grafische vormgevers van Nederland te behoren met een oog voor detail, praktisch inzicht en stijl.

BTO Laptops en Desktops

BTO is mijn huidige werkgever en mijn hardwareleverancier. Voor specifieke hardware vragen rondom het inrichten van POS of bijvoorbeeld digitale billboards klop ik eerst hier aan.

Materiaal

BTO X·BOOK 17X884

Mijn werkstation is een 17″ BTO laptop. Deze laptop is voor mij op maat gemaakt met een relatief bescheiden Intel Core i5 processor en 32GB RAM. Voor het zware werk is mijn laptop wel uitgerust met een NVIDIA GeForce RTX 2060 videokaart, draaiend op de studiodrivers van NVIDIA.

Affinity Suite

In tegenstelling tot vele marketeers en grafisch vormgever werk ik niet met de Adobe Suite. Als alternatief werk ik met de software van Serif, de Affinity Suite.

Omdat mijn focus veelal op online ligt én snel en wendbaar werken is specifiek dit pakket voor mij vele malen comfortabeler en werk ik hierin sneller.

Het pakket biedt mij tevens de mogelijkheid bestanden te exporteren naar Adobe bestanden, waardoor samenwerkingen geen enkel probleem meer zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies  Cookies uitzetten